10 t/m 12 september 2021

Editie 43

CORONAVIRUS

Om de Dorpsfeesten Velden te kunnen organiseren, dienen wij ons te houden aan de maatregelen die bepaald worden vanuit de overheid en de gemeente. Deze maatregelen zullen wij tijdig communiceren via onze website voordat het evenement plaatsvindt, maar ook via onze social media. De ticketkopers zullen op de hoogte gehouden worden van de laatste maatregelen via de mail.

Informatie over de CoronaCheck-app of CoronaCheck Scanner-app staat op www.coronacheck.nl of neem contact op met de CoronaCheck helpdesk: 0800-1421 (gratis, maandag t/m zondag, 08.00 – 20.00 uur). Of stuur een e-mail naar: helpdesk@coronacheck.nl  

Wij kunnen niemand verplichten om zich te vaccineren. Als je volledig gevaccineerd bent, kun je hiervan een QR-code maken in de CoronaCheck-app. Mocht je je niet laten vaccineren, kun je je laten testen bij een testlocatie via Testen voor Toegang. Ook kun je een herstelbewijs in de CoronaCheck-app laten zetten. Instructies hiervoor worden gedeeld ruim voor het evenement aanvangt.

Zoals het er nu naar uitziet, dienen wij bij de toegangscontrole te vragen naar een negatief testbewijs, dan wel een vaccinatiebewijs of antigeentest door middel van de CoronaCheck-app. Aangezien de maatregelen aan veranderingen onderhevig zijn en ons evenement pas in september plaatsvindt kan het zijn dat de toegangstest mogelijk niet meer nodig is. We zullen regelmatig deze website updaten met de laatste informatie. We hopen medio augustus definitief duidelijkheid te hebben hieromtrent. 

Voor deelname en bezoek aan het darttoernooi gelden dezelfde maatregelen als de overige programmaonderdelen van het evenement. Zie ook: 
‘Moet ik mij laten testen voor het evenement?’

Zoals het er nu uitziet, dienen wij te werken met Testen voor Toegang tijdens ons evenement. Daarom communiceren wij dit en vragen we iedereen daar rekening mee te houden. Uiteraard hopen wij dat de toegangstest tegen september niet meer nodig is, maar dat is afhankelijk van de regelgeving vanuit de overheid. Medio augustus hopen we jullie hierin definitief duidelijkheid te geven.

Met de huidige maatregelen is een negatieve corona test of een vaccinatiebewijs i.c.m. een toegangsbewijs noodzakelijk om bezoekers toe te laten op ons evenement. 

Hoe het testen werkt, lees je hieronder in 6 stappen: 

1.Koop een ticket

2. Maak een testafspraak
Plan een afspraak voor een coronatest bij één van de aangesloten testlocaties via www.testenvoortoegang.nl. Zorg ervoor dat je maximaal 40 uur voor je bezoek bent getest. 

3. Laat je testen
Zorg dat je op tijd bij de testlocatie bent. Neem je legitimatiebewijs en bevestiging van de testafspraak mee.

4. Testuitslag
Je ontvangt na het testen binnen een uur de uitslag van de testaanbieder. Alleen met een negatieve testuitslag kun je een coronatoegangsbewijs maken.

5. Maak een coronatoegangsbewijs

  • Digitaal coronatoegangsbewijs
    Download de CoronaCheck-app op je telefoon. Je vindt de app in de App Store of de Google Play Store. Bij de uitslag via de testaanbieder staat een ophaalcode. Gebruik deze ophaalcode in de CoronaCheck-app. De app maakt hier een QR-code van. Dit is jouw digitale coronatoegangsbewijs.
  • Papieren coronatoegangsbewijs
    Geen smartphone? Ga naar www.coronacheck.nl en klik op de knop “Maak papieren coronatoegangsbewijs”. Bij de uitslag via de testaanbieder staat een ophaalcode. Gebruik deze ophaalcode. De website zet de testuitslag om in een QR-code. Je kunt nu jouw coronatoegangsbewijs met QR-code printen.

6.Bezoek
Je neemt je coronatoegangsbewijs via de CoronaCheck-app of geprint op papier mee. Wij scannen bij de ingang de QR-code. En neem je legitimatiebewijs mee (en die van eventuele kinderen). Je gegevens worden vergeleken met de gegevens in het coronatoegangsbewijs. Tot slot laat je ook je ticket/toegangskaartje zien.

Meer informatie

  • Bezoekers kunnen voor vragen over het testen en de testuitslag terecht op www.testenvoortoegang.nl of bellen naar 088-7674010 (maandag t/m zondag 08:00 tot 20:00 uur)
  • Informatie over de CoronaCheck-app of CoronaCheck Scanner-app staat op www.coronacheck.nl of neem contact op met de CoronaCheck helpdesk: 0800-1421 (gratis, maandag t/m zondag, 08.00 – 20.00 uur). Of stuur een e-mail naar: helpdesk@coronacheck.nl                  

Aangezien er gebruik wordt gemaakt van de CoronaCheck-app bij de toegang hoeft er geen anderhalve meter afstand onderling te worden gehouden op het terrein.

De toegangstest wordt door de overheid betaald. Mocht dit veranderen, zullen wij dit tijdig communiceren.

Wij gaan er natuurlijk vanuit dat ons weekend door kan gaan.
Mocht dit nu toch niet het geval zijn, geen paniek! 

Je kaartje blijft gewoon geldig voor volgend jaar.

TICKETS

Via onze site kun je tickets kopen voor Dorpsfeesten Velden. Je kunt voor de vrijdag- en zaterdagavond en zondag apart tickets kopen, maar het is voordeliger om combitickets te kopen. KLIK HIER om naar de ticketsite te gaan.

Dat klopt, voorheen was dit niet nodig. Door het coronavirus moeten we echter voldoen aan een registratieplicht, waardoor het nodig is om van tevoren een overzicht te krijgen van de bezoekers. Doordat bij het ticket voor de Oktoberfeststimmung (zondagmiddag) 2 consumptiebonnen inbegrepen zitten betaal je nagenoeg geen entreekosten, maar puur voor de registratie en voor de consumptiebonnen.

Wij hopen uiteraard dat tegen de tijd dat ons evenement gehouden wordt de toegangstest m.b.t. corona niet meer nodig is. Meer duidelijkheid hopen we hierover medio augustus te kunnen geven.

Dit moet vanaf 13 jaar. Kinderen van 13 jaar en ouder moeten namelijk middels de CoronaCheck kunnen aantonen of ze gevaccineerd zijn of
via ‘Testen voor toegang ‘ een negatieve test hebben ontvangen. Dit is nodig om toegang te krijgen tot het evenement. Daarom vragen we kinderen vanaf 13 jaar dus ook om een ticket. Kinderen t/m 12 jaar mogen gratis met hun ouders meekomen zonder CoronaCheck. Uiteraard kunnen deze maatregelen nog veranderen.

Voor de ‘Inhaol Gekke Maondaag’, de zaterdagavond met Snollebollekes en Zanger Kafke en op zondag ‘Oktoberfeststimmung’ kun je los tickets kopen via DEZE pagina. Ook kun je twee soorten combiticket kopen:

COMBITICKET ZILVER (Bespaar €2,50): toegang tot de Inhaol Gekke Maondaag en de zaterdagavond met Snollebollekes en Zanger Kafke

COMBITICKET GOUD (Bespaar €4,50): toegang tot de Inhaol Gekke Maondaag, de zaterdagavond met Snollebollekes en Zanger Kafke én de Oktoberfeststimmung op zondag (inclusief 2 consumptiebonnen bij binnenkomst op zondag).

Klik HIER voor tickets en meer! Wees er snel bij, want OP = OP.

Per bestelling kun je maximaal 20 tickets kopen.
Uiteraard kun je meerdere bestellingen plaatsen indien het maximum aantal tickets in één bestelling niet genoeg is.

Na de bestelling ontvang je een PDF bestand met op iedere pagina één uniek ticket.
Heb je tickets voor iemand anders besteld, deel dan de unieke tickets met je feestvrienden.

Let wel, tickets kunnen maar 1x gescand worden dus zorg dat iedereen zijn eigen unieke ticket heeft.

Nee, uitprinten is niet nodig.
Tickets kunnen ook gescand worden vanuit je smartphone!

Tip: zet je scherm helderheid zo licht mogelijk.

 

Geen paniek, de aangekochte tickets worden automatisch verplaatst naar het weekend 9, 10, 11 september 2022. Je hoeft hiervoor niets te doen en ontvangt automatisch de nieuwe tickets in je mailbox voorafgaand aan het evenement.

Ben je toch verhinderd of wil je graag de bestelling annuleren, dan zijn er 2 mogelijkheden:

•        Je wilt je bestelling volledig annuleren:

Dit kan door een e-mail te sturen met het ordernummer (dit vind je op je e-ticket) met het verzoek om je volledige bestelling te annuleren.

•        Je wilt een gedeelte van je bestelling annuleren:

Dit kan door een e-mail te sturen met het ordernummer (dit vind je op je e-ticket) en de vermelding welke tickets je geannuleerd wil hebben

Zet in deze e-mail alle barcodes van de tickets die je wil annuleren.

Als je voor een annulering kiest, dan kun je bovenstaande informatie sturen naar info@ticketcrew.nl.
Annuleren kon tot 10 september 2021.


Zorg ervoor dat je de e-mail verstuurt met het e-mailadres waarmee je de bestelling geplaatst hebt, zodat we zeker weten dat jij het bent.


Wil je alsnog je kaartje voor zaterdag 10 september 2022 annuleren omdat je specifiek een kaartje had gekocht voor Snollebollekes kijk dan bij
 “Ik heb een kaartje gekocht speciaal voor Snollebollekes, maar hij komt niet meer, wat nu?”


 

Omdat Snollebollekes verhinderd is op zaterdag 10-september 2022 hebben we ons programma aan moeten passen.
Uiteraard blijft het bestaande zaterdag ticket gewoon geldig en hebben we een nog uitgebreider programma voor jullie geregeld.

Je wilt je ticket(s) van zaterdag 10-september toch annuleren? :

Dit kan door een e-mail te sturen met het ordernummer (dit vind je op je e-ticket) en de vermelding welke tickets je geannuleerd wil hebben

Zet in deze e-mail alle barcodes van de tickets die je wil annuleren.

Als je voor een annulering kiest, dan kun je bovenstaande informatie sturen naar info@ticketcrew.nl.
Annuleren kan tot 10 december 2021.

OVERIGE INFORMATIE

De minimumleeftijd voor de vrijdag- en zaterdagavond is 16 jaar. Elke bezoeker zal een polsbandje krijgen, wat betekent dat je zonder polsbandje geen alcohol krijgt. Uiteraard wordt er alleen alcohol verstrekt aan personen met het 18+ bandje.

Het evenement vindt plaats op de Markt in Velden. De plattegrond met de indeling van het terrein en waar de entree is zal gedeeld worden zodra deze bekend is.

Tickets zijn te koop via onze site, via DEZE LINK.

Tickets dienen enkel via de website aangekocht te worden. Deze kunnen eenvoudig afgerekend worden met iDeal.

Tijdens het evenement kunnen consumpties enkel met bonnen betaald worden.
Bonnen zijn verkrijgbaar aan de bonnenkassa. Hier kan met PIN of cash betaald worden. Let op: op vrijdag (Inhaol Gekke Maondaag) gelden andere bonnen dan de rest van het weekend.

Ja natuurlijk!
Trek je Gekke Maondaags pakje aan en doe net of dat het de laatste maandag van januari is.

CONTACT

Stichting Dorpsplein Velden

Rijksweg 63
5941 AB
Velden

info@dorpsfeestenvelden.nl 

KvK nummer: 41062740